Inger berättar sin historia.

Under Attentions NPF-Forum i Kista Stockholm fick jag och kajsa tillfället att i form av representanter för Attention Uddevalla besöka mässan. Vi plöjde av ca 10-15 föreläsningar av allt från Psykologer, Proffessorer, Lekmän och allmänna vetare. Ca 60 utställare från olika företag i genren. De flesta föreläsningar finns att ta del av i sin helhet på URplay. Vad som inte finns där är vissa av delseminariumen som man kunde delta utav som låg utöver dessa. Vi har med föreläsarnas tillåtelse tagit ljudupptagningar som vi lägger in i form av avsnitt för att ni ska få ta del av även detta.

Först ut är Inger, en otroligt härlig kvinna som berättar sin historia från skolåldern till vuxen ålder och diagnos, och hur hon nu är senior med diagnos. Denna grupp som så ofta glöms bort när man talar om psykisk ohälsa!

Så med det sagt så önskar vi åter trevlig lyssning!!

Mvh Robert & Kajsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *